Sæsonen sluttede for godt en uge siden, da AGF i Parken hentede uafgjort. Spillerne kan nu gå på en velfortjent juleferie med en femte plads i bagagen. Ferien slutter 5. januar, hvor forberedelserne frem mod en spændende forårssæson begynder. 8 ugers opstart venter for spillerne inden den første kamp mod FCN, som spilles første weekend i marts.

Opstarten byder på træningskampe i Danmark samt en 10 dages træningslejr. De tre træningskampe er alle mod hold fra 1. division, nemlig Peter Sørensen tidligere klub FC Fredericia, FC Hjørring og sidst Viborg FF.

Spillerne og træneren forlader Fredensvangs formodentlig frosttunge baner d. 13. februar. Turen går her til Tyrkiet, hvor det sidste af formen skal på plads, samt det tekniske skal øves på grønne frostfrie græsbaner. Tyrkiet var også destinationen ved forrige træningslejr, og igen i år går turen til samme by og samme hotel. Forholdende var så optimale, at Cornelia Diamond i Belek har fået genvalg dette år.

På træningslejren skal der spilles to testkampe inden truppen 22. februar rejser hjem igen.

Opstartsprogrammet ser således ud:
Torsdag d. 5. januar: Første træning
Tirsdag d. 31. januar: AGF-FC Fredericia (tid og spillested ikke fastlagt)
Torsdag d. 9. februar: AGF – FC Hjørring (tid og spillested ikke fastlagt)
13.-22. februar: Træningslejr i Belek, Tyrkiet (to testkampe – modstandere endnu ikke på plads)
Søndag d. 26. februar kl. 13.00: AGF-Viborg FF (NRGi Park)

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here