AGF får fra årsskiftet tilgang af den unge offensivspiller Osama Akharraz. Kantspilleren takkede nej til Brøndbys kontraktudspil og kan derfor skifte til AGF på en fri transfer. Akharraz ser gode muligheder for at bide sig fast på holdet, og han glæder sig til at starte i klubben.

– Jeg ser rimelige gode muligheder for at bide mig fast på holdet. Jeg er en lidt anderledes type, end de andre kantspillere i truppen, og det er kun en fordel, at trænerne har forskellige kort at spille ud. Jeg har en masse fart i mit spil og er driblestærk, og jeg er ret sikker på, at det er kvaliteter, der bliver behov for, siger Akharraz til agffodbold.dk.

Efter underskriften med AGF har den 21-årige kantspiller holdt et ekstra øje med klubbens resultater.

– Holdet har klaret sig flot i efteråret, især med tanke på, at det er et oprykkerhold. Pointene i de to sidste kampe mod AaB og FCK var vigtige, og jeg synes, det ser meget positivt ud. Det tegner til at blive et spændende forår, siger den kommende AGF-spiller og slutter:

– Det er første gang, jeg skal bo for mig selv. Det bliver fedt at prøve, og der kommer til at ske en masse nye ting, som jeg ser frem til at komme i gang med.

Osama Akharraz, der har en marokkansk baggrund, er fast mand på den danske u21-landshold. Han har underskrevet en kontrakt med AGF, som gælder frem til januar 2015.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here