Søren Berg, Martin Jørgensen og Atle Roar Håland har i denne sæson været nøglespillere for AGF. Fælles for disse tre er, at de alle er det godt stykke forbi de 30 år. Peter Sørensen mener dog ikke, at det er et problem at AGF har en række spillere med en høj alder. Han mener således, at der er yngre alternativer til alle pladser.

– Det er en myte, at vi har for mange spillere, der har for høj en alder, og jeg mener ikke, at det er noget, vi bør forholde sig til på den korte bane, siger Sørensen til agffodbold.dk.

– Det er korrekt, at Søren Berg har en høj alder, men her har vi lige hentet to unge spillere, der spiller samme position, og vi har i forvejen Stephan Petersen og David Devdariani, der kan spille den plads.

– I forhold til Martin Jørgensen har vi Casper Sloth, Kasper Povlsen og Hjalte Nørregaard, der kan spille samme position, og i forsvaret har vi også flere alternativer til Atle Roar Håland, slutter cheftræneren.

AGF har, med de tre aldrende herrer, spillet sig til og sikret en overvintring på Superligaens femteplads.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here