Den omdiskuterede angriber Raúl Ruidiaz er klar til at forlade peruvianske Universitario eftersom klubben ikke har betalt den lynhurtige angriber løn i over en længere periode.

Raúl Ruidiaz overvejer i øjeblikket tilbuddene, som han har fået fra udlandet. Hovedpersonen bekræfter, at Danmark – og hermed med stor sandsynlighed AGF – er inde i billedet, men andre klubber viser ligeledes interesse for Ruidiaz.

– Der er tilbud fra Danmark og der er tilbud fra flere klubber i udlandet, men jeg vil analysere mulighederne og beslutte det bedste for mig, siger Raúl Ruidiaz til N Deportes ifølge depor.pe.

Citatet er et af de mere troværdige eftersom Raúl Ruidiaz selv linker til det via hans Facebook-konto.

Den 21-årige angriber, som har peruviansk og kroatisk pas, kan husere oppe i angrebet, men også på venstrekanten.

Foto: Ronaldo Schemidt

12 KOMMENTARER

 1. Hellere ham der Roberto Ovelar, der har været snak om andet steds her på siden.. Og Nordstrand dertil også.. Det kan vel ikke være en urealistisk julegave, selvom den tidligst kan komme til Januar ;p

 2. Peter Sørensen har jo udtalt, at det skal være en hurtig spiller, og det er Nordstrand jo ikke for alvor, og Ovelar skulle heller ikke være det.

 3. Tror han kommer.
  Har læst et interview med BSN, hvori BSN siger at ham og PS er enige om at AGF mangler en angriber, der er hurtig og driblestærk og som er 22 år eller under. Alle disse kriterier opfylder RAUL!

  • Det har BSN aldrig sagt, han siger derimod i sjov at angriberen de leder efter er under 22, hurtig, teknisk dygtig, lavt lønnet og gratis. Med andre ord en gratis og lidt yngre udgave af Messi, men det kan vi jo ikke bare få – hvilket han også understreger i selvsamme interview :)

   • Men så løj han.
    Fordi som det ser ud lige nu bliver Raul fritstillet, er under 22, teknisk dygtig og bliver kaldt den unge Messi :)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here