Tipsbladet har siden 1984 uddelt prisen Det Gyldne Bur, som går til den bedste målmand i Danmark. Det er de 26 målmænd i Superligaen og 1. division, som afgør hvem prisen skal gå til. Målmændene peger nemlig hver i sær på sine 3 bedste kollegaer og uddeler henholdsvis 3, 2 og 1 point. AGF’s Steffen Rasmussen overgås kun af FCK-målmand Johan Wiland.

Afstemningen om Det Gyldne Bur placerer nemlig Steffen Rasmussen på en flot andenplads med 28 point. FCK’s svenske målmand Johan Wiland opnåede hele 59 point, hvilket har gjort ham til en klar vinder af afstemningen. På 3. pladsen har FCN-keeper Jesper Hansen fået plads med 26 point.

Hver at bemærke er, at Steffen Rasmussen kun har optrådt i Superligaen den ene halvdel af året, nemlig efteråret 2011. Præstationerne har dog været så overbevisende, at selv en tur i 1. division i foråret har gjort, at målmanden indtager andenpladsen. I superligaen er det i efteråret blevet til 8 cleen-sheets.

29-årige Steffen Rasmussen har spillet 272 kampe for AGF, og kan altså nu kalde sig Superligaens bedste danske målmand.

26 KOMMENTARER

 1. Hva er det for en lorte overskrift. Haha. Men der må sidde en MASSE fans med en dårlig smag i munden, efter endeløs usaglig kritik af Steffen.

 2. Næ jeg har egentlig ikke en dårlig smag i munden.
  Jeg synes simpelthen han er ringe, manden skulle aldrig være kaptajn og jeg ser helst en ny keeper på plads.
  Forsvaret har også stået godt foran ham i år, efter min mening. Tillykke til ham, men JEG synes han er ringe.
  Heldigvis hver mand sin smag…

  • Det er helt igennem usagligt indlæg, og bærer kun præg af et misforstået “had” til Staff.. Helt igennem ynkeligt at give æren til forsvaret for at Staff får denne “titel.”. Det var ALDRIG forsvaret der var skylden når staff så dårlig ud.. Man er ikke ringe når de fleste mener det er en skandale han ikke kommer med på ligalandsholdet, man er ikke ringe når man bliver kåret til superligaen næst bedste, og så har han efterhånden været fast målmand hos 4-5 forskellige trænere, og det skulle være underligt om ikke en af dem kunne se han var ringe??

  • Hver anden gang, prøv at smage på ordene, hver anden gang Staff står på mål i suppen holder han buret rent!!!
   Ingen diskussion om han er den bedste danske målmand i ligaen pt. Erfaring, reflekser og stabilt niveau. Tre ord ingen af fx Jesper Hansen eller Lössl kan blære sig med.
   Godt stået Staff!!!

  • Haha, har du overhovedet set nogle af kampene?

   8 clean sheets. Og ja, han har skam haft gode redninger. Faktisk en del.

   Fair nok, at du er uenig i, at han er den anden bedste i SAS Ligaen. Men at du ligefrem synes han er ringe, bevidner bare hvor håbløse analyser, du laver af kampene. Du er en ud af mange, der har set sig sur på ham, og derfor har besluttet sig for at hade ham og konsekvent mene, at han spiller dårligt hver gang.

  • Steffen er jo en kanon keeper? Har du spist søm?! Har holdt buret rent SÅ mange gange, og så mener du han skal udskiftes.. Tror du bare lige vi kan hente Lindegaard ind eller hvad?

  • Hold nu kæft. Se hvad jeg skriver til sidst tak…
   “Heldigvis hver mand sin smag…”
   Hvilket vil sige jeg har ret til at synes han er ringe og at vi skal have en ny keeper. Så slap dog af…

   • Ja, det har du ret til – men det gør dig ikke til et mindre fjols fordi du slutter af med en lille fin sætning om subjektivitet. Vi andre har jo også bare vores holdning om at du er dum at høre på – men “heldigvis, hver man sin smag”

   • Kære Martin Palshede.

    Du er fucking spejlblank!

    Det er så høblåst dumt at skrive at Steffen er ringe. Helt objektivt har han den næstbedste statistik i superligaen. Han har samme antal clean sheets som Wiland, men har brugt færre kampe til det. Han er blevet kåret af sine kolleger til at være den næstbedste.

    Tag dig sammen og pak dit had væk.

  • I det mindste gemmer jeg mig ikke bag et navn… Ligesom dig og 77. Jeg har stadigvæk ret til min mening…

   Folk skal også huske på at han nærmest kun har haft et godt år i Superligaen, og det er dette.

   • Nej han har så kun haft en halvsæson i suppen nu. Følg nu med!!!
    Desuden en pragtsæson i i divisionen og han ville helt klart have fået bedre kritik sidst i suppen bag et bedre forsvar end det vi præsterede der….

  • Ja, han HAR ikke altid stået godt. Kritikken HAR været fortjent. Palshede kan ikke skildre mellem nutid og datid, og dømmer ham derfor på tvivlsomme præstationer tidligere i hans karriere.

 3. Så får vi endelig bekræftet… igen igen, at dem der har svinet Staff ikke aner hvad de taler om.

  Stort tillykke til Staff herfra. Fuldt fortjent.

 4. Martin: alle målmænd er ringe når forsvaret er helt håbløst, som det har været i mange år i AGF. For første gang siden 96/97 sæsonen har AGF fået et forsvar der har de kvaliteter der kræves til at ligge i top 4. Når man har et forsvar af den kaliber så løftes målmænds niveauet også. Så er det næsten ligegyldigt om det er Lindegaard eller straff der står.

 5. Tillykke Steff, det er fuld fortjent…..Du er en super Keeper…..
  Du er i mine øjne Vores 2 vigtigste spiller, der er ingen der kan slå Kongen Af AArhus
  GRAULUND…………….

 6. Har bestemt ikke altid været fan af Staff! Men fuld fortjent! Han er spillet sig op. Og selvfølgelig vil han lave fejl. Målmænd er dem der nemmest ser dumme ud! Og han blev 1.kepper i en ung alder, så vil der selvfølgelig komme fejl!!. Målmænd topper jo mellem 28-34 år. Så det ser fornuftig ud! Fuld fortjent Staff! Skam dig Morten Olsen..

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here