Der hersker i øjeblikket et hav af transferrygter i både dansk og international fodbold. Én af de mange spillere der har været rygtet til AGF, er den svenske back Adam Johansson, der for nylig var på besøg i Aarhus for at besigtige klubben og byen.

Det bliver dog ikke til et ægteskab mellem Johansson og AGF, da det her til aften er kommet frem, at IFK-spilleren skifter til den Amerikanske liga: MLS. Nærmere bestemt er det Seattle Sounders, der får fornøjelsen af den tidligere Svenske landsholdsspiller.

AGF var med til det sidste i kapløbet om at få tilknyttet Johansson, men det blev altså tanken om ‘Den Amerikanske Drøm’, der vejede tungest. Adam Johansson udtaler følgende om skiftet:

– Det känns verkligen fantastiskt bra. Jag visste väldigt lite om den amerikanska ligan, men jag pratade med flera personer med insyn innan jag bestämde mig och till slut kändes det här som det rätta valet, siger Adam Johansson til Sportbladet.

4 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here