Raúl Ruidíaz har været rygtet kraftigt til AGF og både hovedpersonen Ruidíaz og AGF har offentligt meldt ud af interessen er aktuel. Nu ser det ud til at Raúl Ruidíaz endelig vælger sin nye klub – og sandsynligheden for at det bliver AGF, er rimelig stor, hvis man skal tro de peruvianske aviser.

Raúl Ruidíaz har bestemt sig for at han vil til Europa og fortsætte sin fodboldkarriere. Ifølge avisen libero.pe, så har Raúl Ruidíaz afvist en tysk klub og valget står nu mellem AGF og kroatiske Dinamo Zagreb. Ifølge avisen, så arbejder Ruidíaz’ far hårdt på at finde ud af om det er bedst for sønnike at tage til Danmark eller Kroatien.

Ifølge avisen, så vil Raúl Ruidíaz og faren træffe valget i starten af januar.

Foto: Ronaldo Schemidt

18 KOMMENTARER

 1. Hold da helt ferie. Da jeg hørte om en tysk var interesseret i ham, tænkte jeg at det løb var kørt. Men hvis dette er sandt, vil jeg faktisk sige at AGF er favorit, da det åbenbart er fatter Ruidiaz, der skal træffe en beslutning om hvor der er bedst.

  • Det kunne være fedt at få ham til GF, men jeg tror nu stadig Zagreb er favorit. De kan betale mere i løn, de er bedre sportsligt, og de befinder sig i en større by.

   • Tror det vil være et selvmål at tage direkte fra Sydamerika til Østeuropa. Kulturforskellen er alt alt for stor!

    Vil mene vi er favoritter, eftersom jeg mener, der tidligere var snak om, at han ville tage til Danmark, fordi det vil være et godt land at starte ud med i Europa.

   • Ja uden tvivl en større klub, men det må jo også være lig bedre spillermateriale, hvilket det jo kan være svært så at få spilletid. På den måde tror jeg virkelig AGF har en chance.

   • Forstået på den måde, at han virker som en fyr, der gør sig grundige overvejelser omkring hans fremtid i Europa, i stedet for bare at springe på det første og bedste tilbud.

    • Jeg går ud fra du må være ekspert i kultur, for jeg har sgu svært ved at se hvad Danmarks kultur har mere med Perus at gøre, end Kroatiens. En spiller vil da heller ikke vælge et sportsligt dårligt hold, bare for at kunne spille hele tiden, for så er han da uambitiøs og doven.

     Jeg vil skam gerne have ham, men jeg mener det bunder i utopi at tro at GF har noget super specielt for en spiller, som Zagreb ikke har. Det må udelukkende være et spørgsmål om farmand synes at DK lyder som et bedre land at have base i end Kroatien, for sportsligt og økonomisk kan GF i hvert fald ikke være med.

     • Er ikke ekspert i kultur, men det er sgu da logisk, at der er forskel på det teknisk betingede Sydamerika, hvor jeg går udfra, at spillerne får lov til at udfolde sig teknisk, og så kæft, trit og retning Østeuropa.

      2 modsætninger.

      Danmark ligger, i min optik, midt i mellem de 2 kulturer. Både sportsligt og mentalitets mæssigt.

     • Spøjst.. det var ellers præcis hvad jakob poulsen gjorde i sin tid med Lazio’s tilbud.. og det samme som Søren Larsen gjorde, da han kom til agf.. heldigvis er der stadig spillere derude, der elsker spillet, og for hvem det er vigtigere at spille fodbold end at tjene kassen på at være bænkevarmer..

 2. Kunne være for vildt især hvis han får held af at ophæve hans kontrakt så der ikke bliver en videresalgsklausul som der ellers har været snakket om, og han kan jo ryge på forskerordningen her i DK. ;)

 3. Kom til GF Raul..
  Er sikker på han vil få succe i AGF/DK. Være i AGF 3år og så sælges videre til Sevilla eller anden spansk midterhold for 20 -30mill.
  Man har vel lov til at drømme :-).

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here