I en del af efterårets kampe, havde AGF den blot 19-årige Jens Jønsson med på bænken. Den unge forsvarsspiller spillede i 2 af disse kampe, hvilket har givet blod på tanden. Jens Jønsson har ambitioner om at spille sig tættere på førsteholdet i AGF, således han kan være førstereserve.

– Jeg har ingen vilde ambitioner om at skulle være fast mand nu. Jeg er stadig ynglingespiller frem til sommeren 2012, men jeg vil kæmpe mig tættere på startopstillingen, så jeg er førstereserve, og det tror jeg ikke er helt urealistisk, siger Jønsson til Aarhus Stiftstidende.

Jens Jønsson bliver først officielt seniorspiller til sommer, hvorfor han også for tiden deltager på AGF’s u19-hold.

– Jeg skal selvfølgelig stadig bruge noget tid på at vende mig til tempoet. Der er stor forskel på at spille U19 og Superliga.

Jønsson, der umiddelbart står bag Atle Håland, Mark Howard, Anders Kure og Arthur Sorin i kampen om pladserne til det centrale forsvar, fik sin førsteholdsdebut i pokalkampen mod VB Kolding i oktober.

3 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here