Der har lige siden i sommer været historier om, at AGF skulle være interesseret i angriberen Raul Ruidiaz. Den nyeste udvikling er, at et skifte til AGF stadig kan blive aktuelt for den teknisk begavede peruvianer.

Ruidiaz har eftersigende ikke modtaget sin løn i en længere perioder, hvorfor hans agent derfor arbejder på, at få aftalen ophævet, hvilket ud fra FIFA’s regler er muligt, således Ruidiaz kan skifte frit til en anden klub. AGF’s sportschef Brian Steen Nielsen har været i Sydamerika et par gange for at se nærmere på angriberen, som dog også jagtes af en lang række andre europæiske klubber.

– Raul føler sig klar til at tage springet til Europa, hvor en række klubber, heriblandt AGF, gennem længere tid har vist interesse. Vi vil gerne have en hurtig afklaring, og håber inden for to uger at kunne præsentere hans nye klub, siger Ruidiaz’ agent Jose Enrique Quijandria til bold.dk.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here