Med igangsættelse af år 2012 åbnede transfervinduet samtidigt. Traditionelt set en tid der byder på mange klubskifter og rygter, flere spillere er allerede rygtet til AGF, men nu ser det ud til, at AGF må sige farvel til en af de yngre spillere.

Det 18-årige talent Nichlas Lawal, der spiller i venstresiden både på back og kant, vil gerne væk fra Fredensvang, da klubben ingen planer har med ham.

– Jeg har været til møde med klubben, og de har meddelt, at jeg ikke rigtigt indgår i deres fremtidsplaner. Det er selvfølgelig lidt skuffende efter så mange år i klubben. Jeg har hele vejen i gennem drømt om at løbe rundt inde på stadion og spille på førsteholdet, men det bliver desværre ikke til noget i den her omgang. Måske senere i min karriere, afslører Lawal over for bold.dk.

Lawal har kontraktudløb med AGF til sommer og ved  endnu ikke hvor fremtiden skal forsætte, men han satser på en prøvetræning hos Randers FC.

– Jeg satser på, jeg får lov at vise mig frem deroppe. Det virker som et spændende og godt sted af udvikle mig videre. Jeg skal lige have aftalt det endeligt på plads med dem, men forhåbentligt skal jeg derop her i opstarten, siger Lawal til hjemmesiden.

6 KOMMENTARER

  1. Virkelig skuffende.. Jeg snakkede med ham i byen, hvor han fortalte AGF behandlede ham dårligt, så han ønskede at skifte fra klubben muligvis til Randers FC.

  2. Dårligt? Lawal har knap nok været på ungdomsholdet det seneste år, og han har fokuseret mere på druk end sin fodbold.

  3. Hvorfor er det dumt, at skifte til en klub som Randers, hvis de åbner dørene for hans person og talent. Alternative ville være at stoppe så. Jeg tror, at det er en kæmpe mulighed for en spiller som Lawal, hvis han finder en klub, der tror på hans talent og åbner op for en snak med ham i stedet for en klub, der tilsyneladende satser mere på andre efter hans skade og ikke tør snakke tingene igennem, men blot forlænger unden at bruge ham.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here