Det blev i dag offentligtgjort at Raúl Ruidíaz og hans nu tidligere klub Universitario har ophævet kontrakten med hinanden. I samme ombæring afslørede Raúl, at han kan præsentere en ny klub senest på søndag.

Raúl har dog afsløret flere ting endnu, da han har talt over sig på sin Facebook-profil, hvor han har afsløret, at kroatiske Dinamo Zagreb skal være hans nye klub. På hans profil omtaler han klubben som den kroatiske mesterklub, der spiller med i Champions League. Raúl Ruidíaz har ligeledes en kroatisk mor, og derfor virker Zagreb som et oplagt valg til kommende bopæl og klub.

Dermed skal de aarhusianske fans ikke forvente at se ham i den hvide trøje. I stedet kan de forvente at se en anden angriber tilslutte sig truppen inden for kort tid.

Nordstrand på vej

Flere kilder har overfor AGFFAN.dk afsløret, at forhandlingerne mellem AGF og Morten Nordstrand ikke bare er tilstede men også i en afgørende fase i øjeblikket.

Dermed kan AGF få en markant forstærkning til det angreb, der må mangle Peter Graulund formentligt resten af sæsonen.

Interessen for Nordstrand har længe været tilstede i AGF, allerede i sommerens transfervindue, var parterne tæt på at skrive med hinanden.

Kilder fortæller til AGFFAN.dk, at AGF i sommerpausen viste konkret interesse for FCK-angriberen, men siden dukkede muligheden for Søren Larsen op og interessen afkølede.

Foto: Sulekha.com og FCK.dk

52 KOMMENTARER

 1. Men ville med kyshånd tage imod Nordstrand. Han har målnæse, lidt lige som PG.

  Og så bliver det godt og se en angriber ved siden af Søren Larsen, og ikke bare en offensiv midt eller kant på toppen. Kom nu bare med en angriber :D

 2. Wow.. Det var da godt nok, noget af det værste jeg længe har læst.. Ikke selve nyheden, men er der slet intet kildekritik mere?.. Raul tabt for AGF, fordi i har læst på en “falsk” facebook side, at han skifter til Zagreb… Samme side skrev sidste år, at han var på vej til AGF, men kom han det?… Og selvom det nok ikke er muligt at få navn på kilden, så virker det som en artikel, der bare er skrevet.. Alle ved at der var interesse for Nordstrand tidligere og alle ved, at Nordstrand længe har været ønsket i AGF af den sportslige ledelse..

 3. Nordstrand er ikke den type, AGF har brug for, som jeg ser det. Han mangler speed og evne til at skabe noget selv. Samtidig havde en yngre spiller været at foretrække.

   • Ganske vidst et dejligt fint mål af slagsen men nu er det jo altså 4 år siden.
    Ingen tvivl om at hr Nordstrand er ganske god men lad os nu ikke gå i svime over ham før han har vist noget i AGF. :)

  • What?? Jeg er fuldstændigt uenig… For det første er Nordstrand altså noget hurtigere end Graulund er, og for det andet er Nordstrand da netop en type der kan skabe noget selv.. Derudover har han en rigtig fin teknik og er både dygtig i scoring og oplægger rollen, PLUS han har masser europæisk erfaring. Det matcher da en stor, hovedstærk Søren Larsen super godt… En mand der kan være lidt tung i røven, men som til gengæld vinder hovedstødsdueller og derfor både er god at have i forsvaret på hjørnespark, men også til at vinde duellerne længere fremme på banen, og så har han målnæse. Synes lige præcis at Nordstrand er den mand vi har brug for!

 4. Loppen lyder da spændende men kan vi få Nordstrand – som vi ved hvad står for – i stedet vil jeg bestemt ikke klage!!!

 5. Seriøst den der har skrevet den artikel er langt ude!! Det en fan site og der blev også skrevet AGF var på vej til AGF !!! LoL

  • Hvis du tjekker hans Facebook ud, kan du se, at han poster et billede fra Wikipedia, hvor han står som Dinamo Zagreb spiller, samtidig med at han udtrykker begejstring for klubben.

  • Hvis du nu tjekker ordentligt efter, så er det hans officielle fanside, hvor han selv skriver. Og hvis du tjekker yderligere efter, så har han skrevet at der har været forhandlinger med AGF, men at de brød sammen (30. august 2011).

 6. Hvis vi får Hjalte igang, Nordstrand til, Kasper Povlsen tilbage, plus Devdariani, som er en klasse spiller tilbage, synes jeg det ser rigtig fornuftigt ud. Så vil jeg mene vi har rigtig mange strenge at spille på, og den næste halvssæon fra Stephan P, kan da kun blive bedre.

  Vi har en realistisk chance for at komme i top 5, og det ligger meget op til FCK vinder pokalen, dermed er en top 5 placering nok til at komme i Europa. AV DET VILLE VÆRE FUCKING DELICIOUS. “Grunnet slap nu af, du ved hvordan det gik sidst, du er alt for optimistisk” HOLD NU KÆFT, jeg tror fandeme på det, og det vil jeg have lov til!!!

 7. HVIS vi får Nordstrand og en ordentlig erstatning for Lucena på backpladsen, så tror jeg også klar på en top 5 i den her sæson, men hvis ikke så tror jeg ikke på vi holder i længden…

 8. Lad os nu få Nordstrand til angrebet, for det kan da kun blive et fantastisk makkerpar i front….
  Der er stadigvæk en ting der undrer mig, hvorfor forlængede man ikke kontrakten med Krabbe for han var jo god nok på højrebacken…..
  Og så lige godt nytår til alle herinde..

 9. Nordstrand ser jeg ikke som en AGF type… og denne artikel er altså et gætterri på alle måder lol Nordstrand er i den afgørende fase men de kan ikke blive enig om løn… og derfor har den været sat på standby i snart 3 uger..

 10. Fuck Raul og fuck Peru hvis vi kan få en Nordstrand i stedet er jeg meget glad. Og er ved at blive sindsyg af Raul snakken hvis han kommer er det fedt hvis han ikke kommer så er jeg ligeglad. Morten er helt sikkert guld for os og jeg er meget enig med Grunnet, et forår hvor vi får Osama ind til at presse Stephan og en egbedi på længere sigt og en Nordstrand der bomber med Lune. Shiiiit jeg glæder mig til den 4/3.

   • ved jeg nu ikke.. kan ikke bedømme det siden jeg ikke rigtig har set ham i kamp. undtagen på youtube.. men der tager de jo bare de bedste ting og sætter sammen som en video.. tror og håber mere at nordstrand kommer. han er ligesom graulund i spillstilen

 11. Håber også SÅ meget på NORD! Og at han ikke skulle kunne tilføre offensiven noget speed vil jeg sige er noget savl og bræk, self kan han det hans force er da netop hans hurtighed og hans teknik. Samtidig vil jeg mene at der er en pæn del gode år tilbage i ham….så alt i alt win-win og et stort scoop for AGF.

 12. @Yalle

  Som Jammerlab skriver, så er klippet 3,5 til 4 år gammelt. Derudover er det jo bare en god detalje, som ikke har noget at gøre med at drible forbi to-tre mand eller at løbe fra et forsvar.

  @Freil

  Ja han er sikkert hurtigere end Graulund er, men Graulund er altså også 35 år og er derfor ikke specielt hurtig længere (men dog hurtig i betragtning af sin alder).

  • Synes bare det virkede underligt at bruge som argument, at Nordstrand ikke er en AGF type, fordi han ikke er hurtigt nok, når han er hurtigere end den angriber vi havde til at spille der før…

 13. Ruidias er overhovedet ikke angriber, og vi SKAL have en angriber, derfor hellere Nordstrand. Jeg vil dog absolut gerne have begge, men vi SKAL også have en højreback NU.

  Lad os nu hente 3-4 seriøse folk og skide på budgettet, og satse på top 4 og euro via playoff.

  HVID !

 14. Fucking god nyhed hvis den passer Nordstrand vil værre helt fantastisk at få ind på holdet. lidt ørgeligt medraul måske havede godt set ham erstatte stephan der ikke har værret alt for god

 15. @CT Hvorfra ved du, at Raul overhovedet ikke er angriber? Så vidt jeg har set/forstået/undersøgt, så er han først og fremmest angriber og DERNÆST kan han også spille på kanten..

 16. Morten Nordstrand… NEJ TAK… så hellere en kegle… Ny højre back i stedet for… dog har jeg ikk et godt bud på hvem det skulle være… eftersom økonomien ikke er alt for god…

 17. Hvordan kan man sige Nord minder om PG er du på Piller?…..

  det er 2 forskellige spiller og slet ikke i nærheden af at væren en PG

 18. Til ehver tid hellere NORD end alle mulige halv mislykkede Afrikanske eller Sydamerikanske spillere der ikke er gode nok til eks. UK, ES, IT eller Tyskland….

  • Så du vil simpelthen ikke have en sydamerikansk spiller der ikke kan begå sig i Premier League og Primera Division? Du er godt klar over at vi spiller i den danske superliga ikke? Vi har altså langt op til de budgetter du ser selv ved bundklubberne i de ligaer du nævner… ro på..

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here