AGF kan muligvis snart præsentere en ny trøje- og forhåbentlig storsponsor for klubben, da det nye og noget mere åbne spille- og bettingmarked har givet 38 af disse selskaber lov til at udbyde spil for danskere. Den hidtige sponsor, Kristelig Fagbevægelse, har dog også afgivet et bud.

Krifa, som foreningen også hedder, har været sponsor for AGF på en halvårig aftale, der nu er udløbet. Det har AGF udnyttet, og direktør Jan Christensen fortæller, at klubben gerne ser et spilfirma som sponsor.

– Der er interessante perspektiver i den branche, og vi har været i dialog med spilleselskaber gennem de seneste måneder, siger Jan Christensen, Århus Elite til JP Århus.

Selv om der allerede nu ligger et skriftligt sponsor-tilbud fra Krifa, vil hverken Jan Christensen eller den øvrige ledelse forhaste sig i jagten på uundværlige sponsorkroner.

– Vi har ikke behov for at slå til her og nu. Vi afventer situationen. Liberaliseringen af spillemarkedet er en af årsagerne til, at vi ikke ønsker at forcere en beslutning. Vi har nogle fugle på taget, og vi skal finde ud af, hvornår vi skal pille dem ned og forsøge at lukke aftalerne – og til hvilke priser, siger han.

15 KOMMENTARER

 1. “- Der er interessante perspektiver i den branche,”

  Nogen der præcist ved hvilke perspektiver det er han snakker om?

 2. At branchen er liberaliseret, så man nu må bære reklamer for udenlandske spillefirmaer. Det er nok der perspektiverne ligger

 3. Håber personligt, at de vælger alt andet, end et spilfirma .. Men men .. Accepterede Krifa, så må man vel også acceptere et pengebrunstig bettingselskab.

 4. Bare det giver nogle mønter i kassen, så er jeg fuldstændig ligeglad med hvad der står… Jo flere penge jo bedre…

  • En del af vores forretningsmodel består netop i at indsamle historier fra forskellige medier, så AGF-fans på den måde ikke nødvendigvis skal trawle nettet i gennem for at finde de mange nyheder, der dukker op.

   Mvh. Jonathan Lilmoes, AGFFAN.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here