Den 26-årige forsvarsspiller Arthur Sorin har kontraktudløb til sommer, men AGF har nu tilbudt Sorin en ny kontrakt. Det bekræfter han overfor Aarhus Stiftstidende.

Franskmanden har i denne sæson været en af de spillere, som har gjort det fremragende for Peter Sørensens mandskab – og derfor ønsker AGF altså at forlænge med Arthur Sorin.

– Ja, jeg har fået et tilbud, og det tygger jeg selvfølgelig på i øjeblikket. Jeg regner med, at vi mødes igen i løbet af nogle få dage og får enderne til at gå op. Jeg er i hvert fald optimist, siger Sorin til Aarhus Stiftstidende.

Arthur Sorin blev hentet til AGF i 2009 fra svenske Kalmar FF. Han blev i sommeren 2009 udlejet til franske Sedan og er nu en af Peter Sørensens foretrukne.

Se komplet liste over AGF-spillernes kontraktudløb >>

6 KOMMENTARER

  1. høj klasse! han har været en fremragende højre back i de sidste to kampe (københavn og aalborg).
    Fortsætter han det, bliver han en profil i ligaen.

  2. Ja, Sorin, er en god back og har også vist sig som backup for howard i midterforsvarret. bestemt fint at få en ny kontrakt med ham.

  3. Synes han har vidst sig som den bedste CB i truppen. Klog forlængelse især med alle de skader og hans alder taget i betragtning

  4. Endeligt får han den anerkendelse, han fortjener. Har altid godt kunne lide hans ydmyg tilgang til det hele, og hans måde at spille på, men mindes, at der var mange, der sablede ham ned i Erik Rasmussen tiden.. Nu har piben heldigvis fået en anden lyd, og folk har fået øjnene op for hans kvaliteter.. Herligt!!! Og det er super, når han siger ja tak til flere år i den hvide trøje :D

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here