MLS-angriberen Chris Wondolowski er blevet rygtet til AGF og sportschef Brian Steen Nielsen er opmærksom på angriberen. Han blev i 2010 topscorer i den amerikanske liga, da han nettede 18 gange.

– Jeg kan ikke sige ret meget andet end, at det er et navn, jeg kender og er opmærksom på, siger Brian Steen Nielsen til tipsbladet.dk. Wondolowski selv har også erkendt, at der er skandinavisk interesse for ham. Det samme bekræfter Wondolowskis europæiske agent, Annfinn Gaard, overfor sporten.dk.

Ifølge Tipsbladet, så er prisen på Chris Wondolowski på omkring 3-4 millioner danske kroner.

– Taler vi om den slags beløb, der det noget, der skal godkendes højere oppe i systemet.

– Hver gang man skal tage sådan en beslutning, handler det om en balance i forhold til, hvad man får for pengene i forhold til, hvad man måske kan få for næsten ingen penge. Det er blandt andet er kunsten i et transfervindue er at vurdere, hvornår man skal slå til i forhold til prisen, siger Brian Steen Nielsen.

Udover Chris Wondolowski er AGF også blevet sat i forbindelse med Charlie Davies fra USA.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here