AGF’s helt store profil Martin Jørgensen har kontraktudløb til sommer, men sportschef Brian Steen Nielsen forventer at aftalen bliver forlænget, når truppen drager på træningslejr i Tyrkiet i februar. Iøvrigt forlængede AGF og Jørgensen også samarbejdet på træningslejren sidste år.

– Det er da en aftale, som jeg har en forventning om, at man kan få på plads, når vi skal på træningslejr (fra d. 13. – 22. februar, red.), siger Brian Steen Nielsen til TV2 Sporten.

Økonomi bliver ikke det store taleemne.

– Det er ikke så meget omkring økonomi, for Martin har bare en passion, der hedder fodbold og en passion, der hedder AGF. Og så er det lidt nemmere at finde en løsning, siger Brian Steen.

Den 36-årige Martin Jørgensen har spillet et forrygende efterår i AGF og sportschef Brian Steen Nielsen vil gerne se Jørgensen til EM med landsholdet.

– Martin kommer da forhåbentlig med, for jeg synes, at han har været Danmarks absolut bedste midtbanespiller nu her, specielt i Superligaen, slutter sportschefen.

3 KOMMENTARER

  1. ” jeg synes, at han har været Danmarks absolut bedste midtbanespiller nu her, specielt i Superligaen, slutter sportschefen.”

    Hørt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here