De første 11 spillerunder i foråret er nu på plads. AGF åbner forårsæsonen mod ligaens nummer 2, FC Nordsjælland, lørdag den 3. marts klokken 17.00 i NRGi Park.

Derudover byder foråret på fem mandagskampe, en onsdagskamp, en torsdagskamp, to lørdagskampe og en søndagskamp.

Programmet for de første 11 kampe i foråret ser således ud:

Søndag d. 11. marts kl. 18.00: Brøndby-AGF
Lørdag d. 17. marts kl. 17.00: AGF-AC Horsens
Mandag d. 26. marts kl. 19.00: FCM-AGF
Mandag d. 2. april kl. 19.00: AGF-SønderjyskE
Torsdag d. 5. april kl. 16.00: Silkeborg-AGF
Mandag d. 9. april kl. 18.00: AGF-FC København
Mandag d. 16. april kl. 19.00: AGF-AaB
Mandag d. 23. april kl. 19.00: OB-AGF
Lørdag d. 28. april kl. 17.00: FCN-AGF
Onsdag d. 2. maj kl. 18.00: AGF-Lyngby

(agffodbold.dk)

32 KOMMENTARER

 1. HVOR ER DET FUCKING TIL GRIN VI SKAL RAMMES SÅ HÅRDT AF MANDAGSKAMPE HVER GANG, OG DE ØDELÆGGER FEDE TURE TIL ODENSE OG HERNING VED AT GØRE TIL MANDAGSKAMPE.

  RASERI OG HAD MOD VIASAT

 2. Jeg håber på at folkene bag mandagsprotesterne vil se det her som et wakeupcall – der er ikke opnået noget signifikant -og stoppe deres gidseltagning af stemningen på hjemmebane der jo sjældent har været sløjere i superligaen end dette efterår. Det er på tide at se frem af og støtte holdet der spiller kampene hele kampen på tribunerne eller holde sig helt væk.
  Jeg ved godt jeg får på hatten af det her men jeg mener ikke der på nogen mulig måde kan siges at der er kommet noget godt ud af protesten hvor smuk og ideologisk den så end er sådan som forårsprogrammet ser ud nu.

 3. NU må det f…… være nok
  Pardon my english !!
  Jeg ved godt tv-penge betyder meget meeen:
  hvis man gerne vil gøre livet surt så giv os ENDELIG nogle mandagskampe som ide første 11 runder i foråret 2012:

  5 STK. !!!og

  1 (een) søndagskamp !!! og det er kl. 18 ude mod de unævnelige der starter med B !!

  Det SKRIGER til himlen !!!

  Fucking Viasat det reklamefinansierede misvækst af en tv-sender !!
  BVADR !!!!
  DETTE ER SGU BUNDEN !!!!!

 4. Tom jeg er pisse ligeglad med de protester ikke har haft nogen effekt, jeg får lyst til at protestere endnu mere, jeg giver ikke op, for min skyld burde vi blive væk alle i stemningsafsnittet i alle mandagskampene, og efterlade bannere “lige fordeling af mandagskampe eller vi bliver væk”

  Nogen vil sige vi tager spillerne som gidsler, men jeg bruger vanvittigt mange penge på denne klub, masser af tid og energi, og når mine rettigheder på den måde gang på gang bliver skudt af helveds til, må jeg sige stop. Om det hjælper eller ej, jeg er “ligeglad” for mig handler det også om at sige fra.

  Jeg støtter klubben i tykt og tyndt, men når jeg gang på gang bliver pisset på, må dette have en ende.

  PENGE DRÆBER FODBOLDEN

  • ‘Dine rettigheder’ – hvad mener du lige med det?

   Ang. det med at blive væk, så vil det ikke hjæpe noget som helst. Det eneste der hjælper er færrere tv-seere og det får vi næppe ved at flere bliver hjemme og ser kampene

   Når du skriver at du ikke gider blive pisset på gang på gang i forbindelse med klubben (min tolkning), så ved vi jo ikke om klubben kæmper for at undgå disse kampe

  • Prøv følgende. Tag en dyb indånding. Og en til…. Og en til…. Du er nu helt afslappet og klar på at forstå dine “rettigheder”.

   Faktum er, at du ikke har nogen særlige “rettigheder” mht. mandagskampe. Det fremgår således ikke af dit sæsonkort (går ud fra at du har et sådant), at du har krav på kampe om et bestemt antal kampe om søndagen. Kampprogrammet fastsættes iht. kontrakten, som klubberne – inkl. AGF – har indgået med Viasat. Ved at realisere dette faktum bliver du et endnu bedre, lykkeligt og harmonisk menneske.

   Fremadrettet kan det så diskuteres, om AGF bør arbejde for en klausul om et max antal mandagskampe pr. sæson pr. klub, men i det omfang eksponeringen er mere attraktiv for sponsorer om mandagen, så er det næppe lige rundt om hjørnet. Som Salling skriver er det eneste, der hjælper hvis der er færres TV-seere.

   Og nu som afslutning. Tag en meget dyb indånding, luk øjnene og fantaser om dit kraftdyr (måske er en isbjørn mere passende end en pingvin): http://www.youtube.com/watch?v=boj75h3urLU

  • HAHAHA… Den var god… :P

   Jeg synes også at mine rettigheder bliver skudt af h t. Jeg mener jeg har rettighed til at være på et stadion med sang og musik, fest og stemning bliver skudt af helved til hver gang der er en mandags kamp. :P

   Som jeg har sagt tidligere. Vi kan ikke gøre noget som helst. Det der slår alle mest er vi alle møder op uden at købe billetter eller noget andet, og bare står udenfor stadion.
   Det rammer Klubben økonomisk, det rammer også viasat lidt og så kan spillerne stadig få glæde af sang og godt humør. Men det er umuligt at samle 12.000 fans som er villige til at stå udenfor stadion. Men sådan er det.

   Vi kan ikke gøre noget andet end at blive mere uvenner.

 5. Enig med at det ikke nytter noget at blive hjemme, men det er nu ikke særlig attraktivt at tage på stadion en mandag aften m start kl. 19 hvis man eks.som jeg kommer fra det Nordjyske, eller for den sags skyld folk udenfor Aarhus.

  Det stinker big-time og gør ikke meget for at sætte skub i fankulturen, og tiltrækning af det familie publikum og yngre årgange som man så gerne vil bygge en fremtid på. Jeg spår en svær fremtid for fodbolden herhjemme, hvis de mandagskampe fortsætter i samme omfang som det er lagt op til fremover :(

  Vi er jo trods alt langt fra alle “arbejdsløse” Bundby tilskuere der kan være ligeglade om det er Mandag, lørdag eller søndag….

 6. Problemet er jo desværre at der ikke findes et reelt ønske fra klubbernes side om at have mange tilskuere på stadion. Selvfølgelig vil de gerne have folk til at købe billetter, men TV-pengene giver sikkert mere end os der køber billetter.

  Hvis der var et snit på 12.000 der alle købte billet i porten til 130 kroner stykket, til samtlige hjemmekampe (regnet som 16 stk), ender vi stadig “kun” på godt 25 mio. kroner. Det er en pæn sjat penge, men jeg tror bare at klubben får langt flere ind via TV, når man medregner firmaerne der smider penge efter os for denne eksponering.

  Jeg mener dog ikke at man kun kan give TV skylden, for der er egentligt en lang række faktorer der gør at publikum alligevel ikke dukker op i de helt store stimer: Her kan bl.a. nævnes billetpris (ståpladser var vidst ca. halv pris før i tiden, men findes ikke mere), spilletidspunkt generelt (før i tiden afvikledes turneringen også om sommeren), mangel på sportslig success (for klubberne generelt kan man sige mangel på stabilitet), produktet man køber er en fuldstændig ukendt faktor (hænger sammen med pris og stabilitet: Man gider ikke give 130 kroner ret mange gange for at se GF eller andre tabe 0-3 en novemberaften), samt der egentligt ikke er ret meget at lave som tilskuer, hvis holdet kegler rundt. Ikke at man skal lave så meget gejl ud af det, men ved håndboldkampe sker der som regel mange ting der involverer tilskuerne, udover resultatet på banen. Det er også nemmere i en relativt lille indendørs-arena, men måske fodbolden alligevel kunne lære lidt der – de fleste deltager trods alt for oplevelsen, for hvis resultatet var det eneste der talte kunne man lige så godt sidde foran tekst-tv derhjemme.

  Man skal også huske på, som led i ovenstående, at én billet til GF er det samme som to biografbilletter, så for de potentielle fans, der stadig er neutrale, er det ikke svært at finde alternativer. Ligeledes kan mange af dem der oplever dårlige kampe på stadion i stedet tage hjem og se den i flimmeren, hvor det koster nada (kanalen betaler du jo for uanset om den viser GF eller ej).

  TV, og særligt Viasat, skulle tage sig sammen med mandagsprogrammet. Jeg synes dog bare at det er værd at pointere at vi har haft nogle af vores laveste tal i weekenden, og derfor er det ikke kun Viasat der er nogle fjolser. Efter min mening har klubberne sovet i timen på landsplan, og levet af at 130 kroner for en billet var iorden i en opgangstid hvor man næsten kunne tørre sin bagdel i pengene. I dag er pengene nærmest limet til tegnebogen hos hr. og fru DK, og det er måske værd at overveje prissætningen, hvis målet er flere mennesker på stadion.

  Om det så er noget klubberne er interesserede i, er en anden sag.

 7. Helt bestemt. Og så mod et af topholdene. Vi kan allerede fra starten af se, om vi får noget at gøre i toppen af Superligaen i denne sæson eller om vi skal indstille os på en midterplacering.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here