Til sommer har AGF hele ni spillere, som står til kontraktudløb. Flere af spillerne har givet udtryk for, at de gerne vil fortsætte i klubben, men det bliver interessant at se hvem sportschef Brian Steen Nielsen smider på porten og hvilke spillere han giver en ny kontrakt.

De ni spillere er Anders Kure, Søren Berg, Giorgi Diasamidze, Peter Graulund, Mark Howard, Martin Jørgensen, Anders Nielsen, Emil Scheel og Arthur Sorin.

Status i øjeblikket er, at Anders Nielsen med stor sandsynlighed er fortid i klubben allerede i det nuværende transfervindue. Som bekendt træner forsvarsspilleren med i HB Køge.

Søren Berg, Mark Howard og Arthur Sorin har alle givet udtryk for at de gerne vil forlænge deres kontrakter. Derudover har Brian Steen Nielsen udtalt, at han regner med at forlænge med Martin Jørgensen på træningslejren i februar.

Se komplet liste over AGF-spillernes kontraktudløb her >>

4 KOMMENTARER

  1. Der skal uden tvivl forlænges med Søren Berg, Martin Jørgensen og Arthur Sorin. Dog er jeg mere skeptisk vedrørende Mark Howard. Uden tvivl en klassespiller, men han er sgu for meget skadet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here