Den første uge i vinterens transfervindue er overstået og sportschef Brian Steen Nielsen er stadig positiv i forhold til jagten på en ny angriber. AGFfodbold.dk har taget en snak med sportschefen.

– Situationen er, som den hele tiden har været. Vi skal se, om vi finde en angriber, der passer ind i den måde, vi spiller på, og i den spillertrup, vi har. Der er ikke noget, der har ændret sig i den retning. Men der er noget, som hele tiden skifter i de ting, jeg arbejder med. Måske tror man, at noget er muligt, og så er det ikke muligt alligevel – eller omvendt – og sådan er det med flere forskellige spillere. Det er ikke usædvanligt, fortæller sportschefen til AGFfodbold.dk.

Brian Steen Nielsen kommer blandt andet ind på, at den nye angriber, som med stor sandsynlighed kommer til klubben i dette transfervindue, både kan være en langsigtet og en kortsigtet løsning.

– Vi skal finde en spiller, som passer ind i det, vi gerne vil, og den økonomi, vi har. Det tror jeg stadigvæk på, vi kan lykkes med. Det kan være, at man kan finde én, der kan køre hele vejen på den lange bane, men det kan også være, at man finder én til den korte bane, så vi også vinder noget tid frem mod sommerferien for at se, hvordan det ser ud med Peter og David. Så jeg synes, det hele er åbent, siger sportschefen og fortæller at der er nogle spillere, som han er kommet i tættere dialog med.

– Der er selvfølgelig nogle spillere, man er tættere på end tidligere, men ellers er der ikke så meget, der har ændret sig, siger Brian Steen.

Sportschefen siger dog ligeledes at der ‘ikke er noget, der lige er oppe over’ endnu. Transfervinduet lukker den 31. januar.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here