Det er ingen hemmelighed, at AGF jagter en angriber. Det er heller ingen hemmelighed, at både Morten Nordstrand og Raul Ruidiaz har været i sportschef Brian Steen Nielsen søgelys, men nu har Morten Nordstrand fået en kontrakt med FC Nordsjælland, og det seneste rygte i sagaen om Ruidiaz sender ham til Benfica.

Nu skriver det franske sportsmedie Foot Mercato om Charlie Davies mulige afgang fra FC Sochaux til fordel for AGF.

Davies, der har været udlånt til D.C. United i denne sæson fra den franske klub, har sammen med landsmanden Chris Wondolowski fra San Jose Earthquakers tidligere været rygtet i sportschefens interesse.

Men hvilke type er de to angribere egentligt? AGFFAN.dk har kontaktet den tidligere AGF’er Jeremiah White, for at høre om hans viden til sine to landsmænd.

– Jeg har ikke det store kendskab til Wondo (red. Chris Wondolowski), udover at han er sand målscorer på 28 år, siger White om sidste sæsons topscorer med 18 mål i MLS.

Større er kendskabet til Davies, som White ikke er sen til at anbefale til AGF:

– Charlie vil være en fantastisk tilføjelse til AGF. Han er hurtig, stærk og god til at komme i scoringspositioner. AGF skal helt sikkert prøve at signe ham. Han har haft nogle store skader, men det ser ud til, at han har kommet sig over dem. Han har tidligere spillet i Sverige, så omvæltningen til Danmark burde ikke være et problem, fortæller White.

Hvorvidt der er forhandlinger med nogle af disse to amerikanske angribere vides ikke.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here