AGF’s forsvarsspiller Mark Howard er ude med en skade, der holder ham fra de danske græstæpper i hele forårssæsonen i den danske superliga. Dårlig timing, da englænderes kontrakt løber ud til sommer. Alligevel lufter sportschef, Brian Steen Nielsen, nu muligheden for en forlængelse.

Da AGF’s fremtid så mest dyster ud, og nedrykningen 2009/2010 var en realitet, var Mark Howard nemlig en af de første til at melde ud, at det var hele holdets skyld, og han antydede desuden, at det var kujonagtigt, hvis der var spillere, der forlod “den synkende skude.” Den fightervilje og indstilling kan nu komme Howard til gode i en ellers svær tid.

– Mark Howard er en passioneret spiller. Han ville være med til at få os tilbage i Superligaen, og han har vist loyalitet i dårlige tider for klubben. Det skal vi huske på, når det er svære tider for en spiller, siger Brian Steen Nielsen til spn.dk.

8 KOMMENTARER

  1. Nu er det jo ikke en velgørenheds organisation vi har, men en fodboldklub, der i forvejen har svært ved at få det til at løbe rundt. Al respekt for Howard, han er en fighter og blev ved os i en hård periode, men giv ham en præstationsbetinget kontrakt på 1 år.

  2. Nu er det jo ikke en velgørenheds organisation vi har, men en fodboldklub, der i forvejen har svært ved at få det til at løbe rundt. Al respekt for Howard, han er en fighter og blev ved os i en hård periode, men giv ham en præstationsbetinget kontrakt på 1 år.

  3. Kan kun være enig. Forlæng med manden! Når han kommer sig igen og opnår topform, er han uden tvivl en af de bedste forsvarspillere i DK!

  4. Kan kun være enig. Forlæng med manden! Når han kommer sig igen og opnår topform, er han uden tvivl en af de bedste forsvarspillere i DK!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here