16-årige Christian Nielsen skifter fra sommeren 2012 til AGF. Han spiller indtil da for FC Sønderborgs U17-hold i juniordivisionen. Unge Nielsen mener, AGF har det bedste tilbud for hans videre udvikling.

– Jeg har altid drømt om at komme videre med min fodbold, og her kan AGF tilbyde mig de bedste udviklingsmuligheder i et rigtig godt setup. Jeg har hørt meget godt om klubben og selv fået et positivt indtryk, da jeg trænede med før jul. Derfor er jeg ikke i tvivl om, at det er det rigtige skridt for mig, siger Christian Nielsen til AGFfodbold.dk.

Hans favoritposition er på den centrale midtbane, og han mener selv, han er fysisk stærk og hurtig. Nielsens ambitioner i og for AGF er da heller ikke til at tage fejl af.

– I starten er mit mål at blive fast mand på U17 Liga-holdet og også meget gerne at få mulighed for indimellem at træne med U19. Og på længere sigt går jeg efter at blive fuldtidsprofessionel fodboldspiller og spille i Superligaen, siger han.

Nielsen har tidligere været på prøvetræning i AGF, og har imponeret ungdomstrænere og deslige så tilpas meget, at de har set et særligt lys i sønderjyden, der har spillet fodbold siden femårsalderen.

– Vores ungdomstrænere har fået et rigtig godt indtryk af Christian, når de har fulgt ham i kamp for FC Sønderborg. Han skal i første omgang styrke vores årgang 96, og på sigt har vi en forventning om, at vi kan hjælpe ham til at nå højeste niveau. Han meget lærevillig og dedikeret, lyder det fra AGF’s sportschef Brian Steen Nielsen.

Foto: AGF

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here