Det er ingen hemmelighed, at AGF gerne vil tilknytte en angriber i nærværende transfer-vindue. Med et fejlslagent forsøg på at hente FCK’eren Morten Nordstrand, kigger AGF nu mod sydvest efter Esbjergs Søren Rieks.

Det er Aarhus Stiftstidende, der mener at vide, at Søren Rieks er et varmt emne som den angriber, der i følge AGF skulle vimse rundt om Søren Larsen og kreere egne chancer, men også være i stand til at score mål. Ikke nødvendigvis den type, Rieks normalt er, men Brian Steen har dog alligevel andre præferencer.

– Vi kigger altid bredt, og det mest ideelle er selvfølgelig spillere, der med kvalitet kan dække flere positioner. Nu er det ikke sådan, at vi ligefrem er sårbare på kanterne, men da vi altid søger at forstærke holdet, er det da en type spiller, vi holder øje med, siger sportschef Brian Steen Nielsen til avisen.

Stiftstidende skriver dog, at Esbjerg angiveligt ikke er specielt villige til at sælge spillere, selv om Rieks selv har ytret ønske om at prøve noget nyt. Hans agent nægter at kommentere på historien.

Foto: Claus Fisker

4 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here