I dag er en festdag. Siden, du netop nu befinder dig på, har nemlig fødselsdag. AGFFAN.dk så dagens lys den 20. januar 2009 og fylder i dag tre år. Det fejrer vi med konkurrencer hele dagen.

Det har været tre år med meget sved og hårdt arbejde for at fodre nyhedshungrende AGF-fans med de vigtigste og bedste nyheder om vores allesammens hjerteblod; AGF.

Siden startede med det formål at blive fansenes absolutte favoritsted for historier af forskellig karakter, men alle med AGF som omdrejningspunkt. Den mission har vi stadig, og hver eneste dag går med at forsøge at forbedre vores produkt. Det er et produkt, vi er stolte af, og som vi gerne arbejder hårdt for at forbedre. Blandt andet har vi haft hele tre forskellige designs i løbet af den korte levealder, men alle disse ændringer sker udelukkende for jeres skyld, kære brugere.

I gennem de tre år, der nu er gået, har vi oplevet og skabt meget på AGFFAN.dk. Tilbage i 2009, da siden åbnede op for fans, var der knap så mange skribenter, som de otte, vi i dag har og som alle arbejder frivilligt. Hvor om alting er, vakte det stor mediebevågenhed, da ildsjælene bag idéen var klar til at vise den færdige side frem. Blandt andet skrev spn.dk:

I dag får de mange tusinde AGF-tilhængere et nyt medie om deres klub, når AGFFAN.dk åbner for besøgende. Redaktionen på den nye hjemmeside har knoklet i de mørke vintermåneder for at gøre sitet klar til offentligheden, og nu åbner AGFFAN.dk så for sluserne til de nyhedshungrende AGF-tilhængere.

Det er ingen hemmelighed, at AGFFAN.dk nyder stor mediebevågenhed. For eksempel som i 2010, da vi forfattede et åbent brev henvendt til Martin Jørgensen, hvor vi lovede at hjælpe Martin Jørgensen med at flytte, hvis han ville vende hjem til AGF. Om denne event skrev Stiften.dk:

Senest har fansitet agffan.dk i et anfald af kådhed tilbudt Jørgensen at stille flyttemænd til rådighed, hvis ellers bare han ser at komme hjem til Århus.

Det hører i øvrigt med til historien, at vi rent faktisk hjalp Martin Jørgensen med at flytte, da han jo faktisk kom ”hjem til Århus,” som AGFFAN.dk kunne afsløre som første medie i Danmark.

Den slags events er, hvad vi gør. Vi har hjertet med i projektet, og det vil vi altid have, så vi kan fortsætte med at bringe jer de bedste AGF-nyheder – både dem, vi selv skriver, men også de, der ellers dukker op rundt om på nettet. Og hvorfor? Kort og godt: Vi sveder for samme sag.

Mange hilsner og tak fordi du læser med på vores side. Uden jer var vi intet.
En stor tak skal også lyde til AGF Fanclub, 1880 original og AGF, der alle har sponsoreret præmier til AGFFAN.dks fødselsdag.

Og nu til det sjove: Skriv en fødselsdagshilsen til AGFFAN.dk i kommentarfeltet nedenunder, og så udtrækker vi en heldig bruger, der kan vinde to billetter til åbningskampen mellem AGF og FC Nordsjælland på NRGi Park den 3. marts.

Deltag også i vores konkurrence om at få flest “synes godt om” til en historie om AGF.

2 KOMMENTARER

  1. Tillykke med føds’dagen drenge …. Synes i skulle fejre dagen med at springe transfer bomben. Vi trænger til nogle nye spændende rygter og gerne med lidt hold i ….. ;-)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here