Mange har én speciel historie, de især godt kan lide at fortælle, når snakken går på AGF. Det kan være den smerte og iskolde fornemmelse, der krøb ned ad ryggen, da daværende Brøndby-målmand Mogens Krogh scorede på hovedstød i 1996. Men hvad er egentlig dit bedste minde? Fortæl os og brugerne om det, og så kan du vinde en lækker præmie. I kan også læse alle indsendte historier her.

Reglerne er simple. Du skriver blot dit bedste minde. der på den ene eller anden måde handler om AGF – ellers er der frit spil – i kommentarboksen her nedenunder. Den historie, der så har fået flest brugere til at trykke “Synes godt om,” når vi når lørdag klokken 12, vinder en præmie.

Præmien består af 2 billetter til åbningskampen mellem AGF og FC Nordsjælland på NRGi Park den 3. marts og en t-shirt fra det uofficielle AGF-tøjmærke 1880 Original.

Så fat “pennen” og skriv løs. På forhånd tak for jeres historier, og en stor tak skal også lyde til AGF Fanclub, 1880 original og AGF, der alle har sponsoreret præmier til AGFFAN.dks fødselsdag.

2 KOMMENTARER

  1. Min bedste AGF historie, var da AGF tog til parken for at møde F’u’CK. Det var min første udekamp jeg var til. Vi kørte med fanklubben, jeg kendte ingen, kun min mor som også var med. Vi kom til djævleøen og gik march og alt det man nu gør som en stolt fan. Fik råbt af politiet. Hvor de så brugte vold, men jaja sådan er de idioter. Og så tager man til Aarhus med 1 point det er sku da okay. Den kamp vil jeg aldrig glemme det var så fed med omkring 1500 AGF fans i parken ! Det var sku ubeskriveligt

  2. Mitmin største oplevelse med AGF er mange men….. Pokalfinalen mod B1903 på. Århus Stadion kristi himmelfartsdag 1992 en solbeskindet torsdag hvor de hvide vandt 3-1 klassedag medmasser. af kolde øl og en helvedes hovedpine. fredag :-))))

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here