AGFFAN.dk har fødselsdag i dag. Det kunne vi sagtens fejre med at modtage gaver, men vi kan bedre lide, at lade tingene komme jer brugere til gode. Derfor kan du nu deltage i en konkurrence, hvor der er fede præmier på højkant.

Det hele handler om at deltage i AGFFAN.dks fødselsdags-quiz. Den består af ti spørgsmål, hvor de fem omhandler AGFFAN.dk og de resterende fem handler om klubben AGF. Kender du historien bag begge disse institutioner, så har du nu chancen for at vinde blandt andet AGF-halstørklæder eller Football Manager 2012.

Du finder det hele her på siden – under Fødselsdagskonkurrence.

Held og lykke med quizzen, vi håber, du har en god fødselsdag sammen med os. Hvis vores brugere er glade, så er vi glade.

En stor tak skal også lyde til AGF Fanclub, 1880 original og AGF, der alle har sponsoreret præmier til AGFFAN.dks fødselsdag.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here