AGF’s sportschef er en travl mand i øjeblikket. Han er nemlig manden, der skal finde en afløser for den skadede Peter Graulund. Mange navne har været sendt til AGF på rygteplan, men som bekendt er det ikke lykkedes at få signet en ny angriber endnu. På trods af transfervinduets korte løbetid er hovedpersonen selv dog fortrøstningsfuld.

“Det vil undre mig meget, om det ikke nok skal lykkes for os at få hentet en kompetent spiller ind, men sker det ikke, så er der ingen alarmklokker, der ringer. Jeg henter ikke bare en eller anden tilfældig fyr til klubben, som jeg ikke ved, hvad står for. Så hellere helt lade være,” Siger Brian Steen Nielsen til Stiften.dk.

For nylig kom det frem, at Peter Graulund måske kan få et tidligt comeback og spille nogle af forårets sidste kampe. Denne positive nyhed sammenholdt med de to nye spillere der allerede er hentet til klubben, giver sportschefen tro på, at AGF kan klare den uden en ny angriber:

“De spillere, vi har i truppen her og nu, vil sagtens kunne levere varen i foråret. Der er kommet en Osama Akharraz ind, der vil kunne spille hængende angriber, ligesom både Aron Johannsson og Casper Sloth også har vist, at de magter den opgave. Der er David Devdariani, som vi selvfølgelig også håber på bliver klar igen hurtigst muligt. Så der er muligheder nok, selvom ingen af dem er deciderede målslugere som Peter Graulund. Men i forhold til at score mål, så forventer jeg mig nu også rigtig meget af Søren Larsen, som nok scorede seks gange i efteråret, mens som jeg tror, bliver endnu skarpere i foråret. Alt i alt er vi dækket ind, hvis det skal komme dertil, at vi ikke finder en ny mand.”

Vi andre må blot vente på transfervinduets lukning, for at se hvad det hele ender med. Det nyeste navn der rygtes til AGF, er Søren Rieks. Læs evt. vores nyhed om dette her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here