AGFs forsvarsspiller, Anders Nielsen, er uønsket i Aarhus, og det ved han godt. Han har derfor været til prøvetræning hos HB Køge. Sportschef Per Rud forventer en beslutning omkring Nielsen i løbet af igangværende uge.

– Anders har været et spændende indslag, men han har samtidigt døjet med lidt forskellige skader. Derfor spillede han også kun en halvleg lørdag, og derfor har vi udskudt beslutningen omkring lidt. Jeg regner med en afklaring i den her uge, siger sportschef Per Rud til bold.dk.

Anders Nielsen er et kendt ansigt på de kanter, da han oprindeligt spillede i Køge Boldklub. Tidligere i januar sagde Per Rud til klubbens hjemmeside om den alsidige forsvarer:

– Anders har jo en fin historik fra Køge BK og dermed god bekendt her i klubben. Vi vil gerne se mere til Anders, fordi han har nogle spændende kompetencer, så det gør vi så den næste uges tid.

Foto: Allan Baden / www.badenfoto.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here