AGF er kun formaliteter fra at skrive kontrakt med den længe ventede Graulund-erstatning. AGFfodbold.dk afslører i dag, at en angriber er særdeles tæt på og vil være på plads i klubben i slutningen af denne uge, hvis alt går som planlagt.

AGF har længe været på udkig efter en angriber som afløser for Peter Graulund. Mange navne har været nævnt, men søgningen og rygterne kan snart være ovre. AGF er eftersigende kun ganske få detaljer fra at skrive kontrakt med Rosenborg’s 31-årige norske angriber Morten Moldskred.

– Vi er enige med Rosenborg om et skifte og forventer at få de sidste detaljer på plads med Morten i slutningen af denne uge. Han kommer til Aarhus i morgen aften, og torsdag skal han gennemgå det obligatoriske lægetjek. Hvis alt går, som vi regner med, vil vi herefter skrive aftalen under, siger sportschef Brian Steen Nielsen i følge AGFfodbold.dk.

Rosenborg BK oplyser ligeledes på deres hjemmeside, at et Moldskred-skifte er særdeles tæt på:

– Moldskred reiser onsdag til Danmark for å bli enig om sine personlige betingelser og gjennomføre medisinsk test, sier Erik Hoftun til RBK.no.

Morten Moldskred har spillet 37 kampe for Rosenborg og scoret 8 mål efter han kom til klubben i 2010. Derudover er det blevet til 9 landskampe med et enkelt mål til følge for den 31-årige angriber.

Foto: Digitalsport

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here