Noget atypisk bragte AGF’s officielle hjemmeside i går nyheden om et spillernavn der reelt set stadigvæk er på rygtebasis. Klubben er således få detaljer fra en kontrakt med den 31-årige nordmand Morten Moldskred. Brian Steen Nielsen kommenterer på det der ligner en længe ventet forstærkning til AGF-angrebet.

bold.dk er AGF’s sportschef i dag citeret for følgende:

– Morten har god fart og en fin fysik. Han er gennembrudsfarlig og er bagrumsspiller. Forhåbentligt kan han også lave masser af mål på kort sigt og hjælpe os til at opnå den succes, vi sigter efter.

– Morten har lavet mål i de seneste mange sæsoner, så han er en mand med noget interessant i støvlerne. Han spillede senest på det norske landshold for et år siden, og han er i det hele taget en komplet spiller, som kan præstere fra dag et. Det har været utroligt vigtig for os.

– Hans alder er ikke så vigtig for os. Det vigtige er, at han kan præstere med det samme. Det er afgørende for os i forhold til, at vi ikke har Peter Graulund og David Devdariani klar for øjeblikket.

– Derudover er det en spiller, som Peter (cheftræner Sørensen, red) selv har ønsket, og derfor er glædeligt, at vi er tæt på at lukke aftalen.

Ifølge planen skal Moldskred til lægetjek i morgen, torsdag.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here