En stor overraskelse i det nuværende transfervindue kan måske forekomme. I sommers hentede man Søren Larsen til klubben, men nu kan han allerede være på vej væk. Ifølge det engelske medie, talksport.co.uk, så har Premier League-klubben Wigan fået tilbudt Søren Larsen af diverse agenter.

Ifølge mediet, så er AGF parate til at sælge den store angriber. Dog er manageren Roberto Martinez usikker på Larsens kvaliteter og Wigan overvejer derfor blot at leje angriberen.

Søren Larsen har kontrakt med AGF helt frem til sommeren 2014.

9 KOMMENTARER

  1. Det lyder ikke videre sandsynligt i mine øre. Søren Larsen har været udmærket spillende for AGF det sidste halve år, men derfra er der nu langt til et skifte Premier League. Så meget har han i min optik ikke vist i efteråret. Det må næsten være en and. Jeg tror heller ikke på, at AGF er villige til at slippe ham, med mindre eksempelvis Duncan kunne være tæt på at vende hjem?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here