AGF hentede forleden den norske angriber Morten Moldskred i Rosenborg. Mange fans har sået tvivl om Moldskreds kvaliteter. Og umiddelbart er der da også en grund til, at være en smule bekymret. Den 31-årige angriber har døjet med skader de senere år, hvilket har gjort, at han kun har spillet omkring hver anden kamp for Rosenborg. AGF’s sportschef Brian Steen Nielsen er dog villig til at løbe den indbyggede risiko, AGF ufrivilligt har fået med i købet.

– Vi hentede Jakob Poulsen, der var nede i en bølgedal og gjorde ham til landsholdsspiller. Martin Jørgensen kom hjem uden at have spillet meget den seneste tid i Italien, og han blev landsholdsspiller. Søren Larsen var nede i et langt formdyk uden spilletid, men fik ham i gang igen. Vi håber selvfølgelig, at vi kan gøre det samme med Morten Moldskred, men der er selvfølgelig en risiko for, at det ikke lykkes, siger sportsdirektør Brian Steen Nielsen til Jyllands-Posten.

AGF hentede i sommer Søren Larsen til klubben, som på daværende tidspunkt var langt fra kampform. Ifølge cheftræner Peter Sørensen forholder det sig anderledes med Morten Moldskred:

– Søren Larsen var ikke fysisk klar, da han kom. Det forholder sig anderledes med Morten Moldskred, han er i princippet klar til at spille fra første dag, siger Peter Sørensen, som tilføjer:

– Det er virkeligt underligt, at Rosenborg overhovedet hentede ham, fordi han passer ikke ind i deres spilkoncept. At han alligevel fik spilletid på en alternativ position i en storklub som Rosenborg er nærmest et adelsmærke, slutter Peter Sørensen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here