Vi har i den seneste tid her på siden beskrevet, hvordan den tidligere AGF’er Jeremiah White først har anbefalet Charlie Davies til AGF og siden luftet sine tanker om et comeback i AGF. Med denne artikel slutte føljetonen om publikumsyndlingen, og nærmest traditionen tro, går de sidste ord til publikumet.

White nød stor opbakning fra den aarhusianske fanskare, og det er ikke en opbakning, amerikaneren har glemt, selvom det nu er to år siden han forlod klubben til fordel for arabisk fodbold

– Jeg værdsætter alle fansene og deres opbakning i den tid, jeg havde i klubben, siger White og forsætter med at sende en hilsen til sin gamle kollega, Peter Graulund:

– Jeg håber, han (red. Peter Graulund) hurtigt kommer tilbage i stærkere form end nogensinde før. Jeg tror, han er en af de bedste, hvis ikke den bedste, målscorer, jeg har spillet sammen med, afslutter amerikaneren.

 

Fik du ikke læst de tidligere artikler, kan du finde dem her: White anbefaler Davies til AGF og White vil ikke udelukke comeback i AGF

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here