I morgen spiller AGF sin første testkamp som en del af forberedelserne op til forårssæsonen. Modstanderen er 1. divisionsklubben FC Fredericia og cheftræner Peter Sørensen har udtaget 18 spillere til opgøret.

Ud af de 18 spillere er der tre nye ansigter i truppen. Det drejer sig om Osama Akharraz, Edafe Egbedi og angriberen Morten Moldskred.

Følgende spillere er udtaget:

Steffen Rasmussen, Emil Ousager, Jerry Lucena, Arthur Sorin, Anders Kure, Mikkel Kirkeskov, Adam Eckersley, Osama Akharraz, Kasper Povlsen, Casper Sloth, Hjalte Nørregaard, Davit Skhirtlaze, Stephan Petersen, Søren Berg, Morten Moldskred, Aron Jóhannsson, Edafe Egbedi og Jens Jønsson.

Peter Sørensen har valgt at se bort fra Martin Jørgensen, da han er ude med sygdom. Derudover er Søren Larsen og Atle Roar Håland heller ikke med, da de døjer med mindre overbelastninger.

Kampen har kickoff i morgen klokken 14.00 på Balle Idrætsefterskole, Ballevej 57, Bredsten.

Cheftræneren Peter Sørensen har følgende ord omkring den første testkamp i morgen:

– Vi skal først og fremmest have en fornemmelse af, at vi rent fysisk er på et fornuftigt niveau. Derudover skal vi bruge kampen til at se de nye spillere folde sig ud og især om de forskellige relationer fungerer fonuftigt. Vi skal også se, om vi kan forfølge den stil, vi gerne vil stå for, siger cheftræner Peter Sørensen til agffodbold.dk.

Foto: agffodbold.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here