AGF spillede igår årets første træningskamp, og her blev der blandt andet givet debut til angriberen Morten Moldskred i 5-1 sejren over FC Fredericia, men ifølge cheftræner Peter Sørensen, så er han ikke den eneste nye angriber i AGF.

Den georgiske ungdomsspiller, Davit Skhirtladze gjorde det nemlig så godt som makker til Moldskred, at han ifølge Peter Sørensen kunne kåres til kampens spiller, desuden mener han, at Davit er vent tilbage fra vinterferien som en ny spiller:

– Alle spilleres bedste træner er dem selv, og Davit har virkelig ændret karakter siden nytår og vist sig frem til træningen, hvor han også volder vores egne spillere problemer. Han har fået en helt anden attitude og er kommet i bedre form, og det har gavnet hans spil, fortæller Peter Sørensen til Agffodbold.dk.

Georgieren var blandt andet manden bag straffesparket, som Hjalte Bo Nørregaard sparkede ind til 2-1, da han driblede igennem forsvaret for til sidst at blive fældet i feltet. En aktion der ikke helt overrasker cheftræneren, der mener at Davit, ligesom sin navnebror og landsmand David Devdariani har et såkaldt “georgian move”, der gør dem uforudsigelige i deres bevægelser:

– Han har jo elementer i sit spil , som er meget uforudsigelige – ligesom Devdariani har han også det der “georgian move”, hvor man hele tiden tror, at han er ved at snuble og miste bolden, men alligevel formår han at bryde igennem. Han har virkelig taget sig sammen og fået iscenesat sit talent, siger Peter Sørensen om Davit Skhirtladze til Agffodbold.dk.

Davit har spillet syv officielle kampe for AGF, men har endnu sit første mål til gode, måske det kommer i foråret.

 

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here