Den franske forsvarer, Arthur Sorin har kontraktudløb til sommer, men allerede i starten af januar måned luftede forsvaren, at der blev forhandlet om en forlængelse med AGF, og at han var optimistisk herom.

Nu siger sportschefen Brian Steen Nielsen, at det kun er småting, der skiller parterne ad:

– Ja, vi er tæt på at lukke en ny aftale. Det er kun småting, der mangler, så jeg regner med, at det er på plads, inden vi tager af sted på træningslejr i Tyrkiet,« fortæller Brian Steen Nielsen til Århus Stiftstidende.

Dermed burde en aftale være på plads i en nær fremtid, da AGF flyver mod Tyrkiet den 13. februar.

Franskmanden kom til AGF vinteren 2009 fra svenske Kalmar FF, han nåede dog kun at spille et halvt år i klubben under Erik Rasmussen, før han blev udlejet til den franske Klub i et år. Da han kom tilbage igen, havde AGF fået ny træner i Peter Sørensen, og Sorin fik en mindre opblomstring og har stort set været fast mand lige siden.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here