Morten Moldskred blev hentet til AGF fra Rosenborg BK i transfervinduets slutning som løsningen på AGF’s angrebsproblem, der bærer præg af mange skader.

I tirsdags fik han debut i en træningskamp mod FC Fredericia, kampen blev vundet med 5-1, men den nye angriber kom dog ikke på måltavlen til trods for fuld spilletid. Det er dog ikke noget, nordmanden tager så tungt, han skal lige falde til, mener han.

– Vi vinder fuldt fortjent og spiller en god kamp i betragtning af, at det er den første i år. For mit eget vedkommende gik det okay, men jeg har jeg en del at arbejde med. Jeg har brug for flere kampe til at lære mine nye holdkammerater bedre at kende, deres løbemønstre og i det hele taget den måde, vi spiller på, fortæller Morten Moldskred til Agffodbold.dk.

Den norske sæson sluttede sidst i november, og dermed er det noget tid siden, at Moldskred sidst har været i kamp. Det var også noget han kunne mærke under gårsdagens kamp:

– Det blev lidt hårdt i anden halvleg, men det gik, og jeg har en måned til at blive helt klar, så det skal jeg nok nå, siger Morten Moldskred til hjemmesiden.

Næste gang nordmanden og resten af AGF skal i aktion, er den 9. februar kl 17.00, når FC Hjørring gæster kunstgræsbanen i Tilst

Foto: AGF

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here