Det har længe været offentligt, at AGF har været i den afgørende fase med hensyn til en kontraktforlængelse med franske Arthur Sorin. Nu er det gjort officielt, kontrakten er skrevet under, og Arthur Sorin vil også være at finde i AGF efter sommerpausen, hvor hans nuværende kontrakt ellers udløb.

26-årige Arthur Sorin føler selv, at det har været helt naturligt med en forlængelse af kontrakten:

– Jeg er virkelig glad. Min familie og jeg har det rigtig godt i Århus, så det er dejligt, at det nu ligger fast, at vi kan blive her. Samtidig går det godt på banen i øjeblikket – både for holdet og for mig selv. Jeg synes, vi har haft en rigtig god efterårssæson, og jeg har en tro på, at det kan blive endnu bedre. Samtidig har jeg været fast mand på holdet i lang tid, og det er selvfølgelig med til at gøre valget nemt for mig, siger Arthur Sorin til AGFfodbold.dk.

Arthur Sorin har, eftersom hans kontrakt udløb til sommer, haft mulighed for at snakke med andre klubber den seneste måned. Dette har dog ikke været aktuelt, siger forsvarsspilleren:

– Det har slet ikke været aktuelt at tale med andre klubber. Jeg har kun fokuseret på at forlænge med AGF, siger Sorin.

Arthur Sorin har, efter mindre startvanskeligheder i klubben, tilspillet sig en vigtig rolle i AGFs defensiv. Han står pt. Noteret for 55 kampe for AGF, efter han kom til klubben i januar 2009 fra svenske Kalmar FF. Den netop underskrevet kontrakt løber frem til sommeren 2015.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here