Da AGF igår eftermiddags besejrede Viborg FF med 4-2 i NRGI Park, fik vi endnu engang den lille nye Nigerianer, Edafe Egbedi, at se i aktion. Selvom det kun blev det et lille kvarter på banen, var det alligevel en glad Egbedi, vi fik en lille snak med efter kampen.

– Ja, det var meget fedt at spille på stadion, og jeg synes det gik fint i dag. Det var en god sejr for holdet, og jeg tror, vi er meget klar til sæsonstart, lyder det fra Egbedi.

Som sagt, var det ikke længe, han fik lov at spille, men på trods af det leverede han enkelte lækre detaljer med bolden. Tydeligt er det dog også, at den noget klejne fysik ikke nødvendigvis bliver en fordel i Superligaen. Derimod har han den hurtighed, der skal til for at gøre livet surt for mange af Superligaens Backs. Det bliver spændende at følge hans udvikling, og selv glæder han sig da også til sæsonen:

– Ja, jeg glæder mig meget. Det bliver meget spændende, om vi kan være med i toppen. Jeg håber, jeg kan gøre det godt, når jeg får chancen og til træning, så jeg måske kan få noget spilletid på stadion igen, siger den ydmyge Nigerianer til AGFFAN.dk.

Om Egbedi får spilletid allerede på lørdag, når Nordsjælland kommer på besøg, er fortsat uvist. Sikkert er det dog, at han virker meget ærgerrig, og ikke er kommet til det kolde nord for at sidde på bænken.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here