I går kunne Divisionsforeningen oplyse, at fem Superliga-klubber havde indgået en såkaldt udebaneaftale. De fem klubber er AGF, FC København, Brøndby, AaB og OB. Udebaneaftalen går ud på at man fremover ikke vil tildele FC København et udebaneafsnit hos de fire nævnte klubber.

Derudover vil det samme gøre sig gældende for de andre klubber, hvis man oplever yderligere uroligheder på tribunerne. Noget andet, som de fem klubber er på vej til at indføre, er et registreringssystem med navn og adresse til alle udebanekampe.

Udebaneaftalen mellem de fem klubber møder nu stærk modstand fra deres officielle fanklubber.

– Solidaritetsaftalen om udebanefans er en falliterklæring. Den er et tegn på, at ballademagerne har sejret. Og endnu engang er fansene blevet ignoreret i vigtige beslutninger om gode forhold for fans, og endnu engang har man valgt en panikløsning, skriver AaB Support Club, AGF Fanclub, Brøndby Support, OB Tigers og DFF i en pressemeddelelse.

Hele problematikken startede efter urolighederne i søndagens opgør mellem AaB og FC København.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here