I går vandt AGF sin første kamp i forårssæsonen.  Aarhusianerne slog FC Midtjylland med 2-0 i MCH Arena. Søren Larsen og Osama Akharraz sørgede for scoringerne. Vi har samlet reaktionerne efter opgøret.

Søren Larsen til TV2 Sport:

– Det var en kamp, vi skulle vinde, hvis vi ville hænge på deroppe. Så det var dejligt.

Glen Riddersholm til TV2 Sport:

– Vi sparker ikke bolden ind over stregen på alle de oplagte muligheder, vi har. Vi forsøger alt, vi investerer alt og jagter alt det vi kan. Men skæbnen er hård ved os i dag, og vi har ikke marginalerne på vores side.

Osama Akharraz til bold.dk:

– Jeg skulle ind og forsøge at holde fast i bolden og se om, jeg kunne komme frem til nogle chancer ved for eksempel at jagte løse bolde i feltet, og det lykkedes meget godt, synes jeg.

Izunna Uzochukwu til bold.dk:

– Jeg er frustreret og ked af det med god grund, synes jeg. Vi dominerer dem totalt fra 0. minut til 93. minut, men taber kampen på grund af vores egne fejl. Det er meget skuffende, men vi kan ikke gøre så meget andet end at arbejde videre mod næste kamp.

Jakob Poulsen til Ekstra Bladet:

– Vi spillede jo rigtig godt op til AGF straffesparkfelt. Men så gik det hele i stå. Vi skabte jo ingen åbne chancer – og vi kom kun sjældent for alvor på skudhold. Kun ved dødbolde blev der skabt lidt panik.

Peter Sørensen til AGF.dk:

– Det er rigtigt, at Midtjylland har bolden rigtig meget, men som en dygtig analytiker nåede frem til inden kampen, så er der ofte mere røg end ild, når de spiller. De har bolden meget, sætter tryk på og lægger bolde ind i feltet og indimellem afslutter de også udefra, men i dag har de ingen mål og få chancer og taber med 0-2. Det vidner om en meget kvalificeret forsvarsindsats.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here