Målfesten ville ingen ende tage i Aarhus her til aften, da Brøndby IF gæstede NRGi Park. Fem flotte AGF-mål dannede grundlag for det med Brøndby-øjne ydmygende slutresultat, 5-1.

AGF startede kampen godt, men der skulle alligevel gå næsten en halv time før den tidligere Brøndby-spiller Osama Akharraz satte gang i det der skulle vise sig at blive en sand målfest. Efter et flot opspillet angreb endte bolden hos Aron Jóhannsson, som med hælen sendte bolden videre til netop Akharraz. Den nye AGF’er snød fuldstændig sine tidligere holdkammerater i Brøndbys forsvar, og sendte flot bolden i nettet.

Så var AGF-holdet ellers i gang, og få minutter inden pausen kunne AGF-fansene igen juble, efter at have set Martin Jørgensen lægge en frisparksbold i kassen via den modsatte opstander.

Folk var knap nok kommet tilbage på deres pladser efter pausen, før en velspillende Casper Sloth med et solidt spark udplacerede Brøndbys målmand til stillingen 3-0. Herefter blev det igen Martin Jørgensens tur, og den rutinerede midtbanemand formåede nærmest at overgå sin egen frisparksperle fra første halvleg, da han med et hårdt landskud bragte AGF foran 4-0.

I slutningen af kampen slap AGF-holdet speederen en smule, hvilket gav plads til et ellers tandløst Brøndby-mandskab, og det udnyttede udeholdet til at reducere, 4-1. AGF-fansene fik dog et sidste mål at gå hjem på, da Osama Akharraz igen var på pletten efter 85 minutter og dermed gjorde det til slutresultatet 5-1.

Brøndby ydmyget på Aarhus Stadion, og AGF er nu snublende tæt på at skulle spille europæisk fodbold i næste sæson.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here