AGF leverede en historisk flot præstation igår, da man ydmygede Brøndby IF hjemme i Aarhus og vandt arvefjendeopgøret med hele 5-1. Aarhus er dermed snublende tæt på at sikre sig en billet til europæisk fodbold efter sommerferien for første gang i 15 år. Den Europæiske deltagelse kan meget vel komme i hus på søndag, når AGF gæster fængselsbyen Horsens. Vi opfordrer alle til at tage den korte tur til Casa Arena for at støtte De Hvii’e.

Søndag d. 13/5-12 bliver en dato, som de fleste AGF-fans vil huske mange år frem, og 5-1 kampen har potentiale til at blive den mest legendariske AGF-kamp i nyere tid. Ikke nok med at holdet besejrede arvefjenderne fra Vestegnen, så sikrede det sig også næste europæisk deltagelse. Alt i alt var det altså en helt fantastisk dag med en helt fantastisk stemning på stadion.

Denne stemning skal føres videre, når AGF endegyldigt skal sikre sig femtepladsen på søndag i Horsens. Vi opfordrer alle til at tage med, og kan næsten garantere, at der bliver hvid invasion i Horsens. Vi opfordrer samtidig alle AGF-fans til at følges ad fra midtbyen i Horsens til stadion. Hermed en række forskellige ture du kan komme med til Horsens:

– Fælles togtur med ‘Samlet for Aarhus’. Pris: 100 kr. uden billet. Læs mere her.

– Bustur med AGF Fanclub Aarhus. Pris: 180 kr. inkl. billet til kampen. Læs mere her.

– Bustur med Forenden. Pris: 100 kr. uden billet Læs mere her.

– Bustur med Galehuset. Pris: 120 kr. uden billet. Læs mere her.

Vi håber, alle finder en tur, der passer, og vi regner med at se et stort antal AGF-fans i Horsens på søndag, så vi samlet kan løfte den europæiske billet med hjem til Aarhus.

Billet til udebaneafsnittet købes på AC Horsens hjemmeside.

10 KOMMENTARER

  1. Så vidt, jeg er orienteret, så er der ingen decideret march, men da der vil være mange AGF-fans i Horsens denne dag, er et bud, at man kommer langt med blot at dukke op i midtbyen. De fleste ture ankommer cirka mellem 12 og 13.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here