Humøret var forståeligt nok skyhøjt under tirsdagens formiddagstræning, efter at den fjerde sejr i træk kom i hus mandag aften mod FC Midtjylland. Undertegnede overværede træningspasset, og her var det bl.a. glædeligt at se rutinerede Atle Håland tilbage i fuldt vigør.

De fleste af spillerne fra startopstillingen mod FC Midtjylland deltog ikke i tirsdagens træning. Skhirtladze, Kirkeskov og Sorin luntede blot rundt om banen og hyggede sig, mens de overværede resten af truppens træning. Sloth, Johannsson, Eckersley, Petersen og Nørregaard deltog slet ikke i træningen, og var istedet henvist til styrketræning på Atletion, og til at tale med diverse journalister.

Peter Graulund kom slet ikke på banen igår, da AGF blev tvunget til at lave en defensiv udskiftning pga. Kures skade. Graulund var heller ikke tilstede på Fredensvang tirsdag formiddag, og han bliver formentligt sparret, for at forlænge hans ‘holdbarhed’. Mere bekymrende er det dog, at forsvarsgeneralen Petri Pasanen heller ikke var med i dagens træning. Pasanens skade er tilsyneladende værre end som så, og med Anders Kures skade er det dårligt nyt for midterforsvaret.

Til gengæld er der også godt nyt til det centrale forsvar, i og med at Norske Atle Roar Håland deltog fuldt ud i træningen, og leverede en fremragende indsats. Mon ikke der ligger en startplads og venter mod SønderjyskE? Store, stærke Søren Larsen var ligeledes med i dagens træning, og virkede til at være i godt humør. Der er mange angribere i AGF-truppen, og den tidligere landsholdsspiller ser ikke ud til at være først på holdkortet i øjeblikket. Det bliver spændende at se, om han kan få kæmpet sig tilbage ovenpå sin skade.

Stakkels Kasper Povlsen var naturligvis også på Fredensvang i dag, men han deltager fortsat ikke i fuld træning med resten af holdet. Han har stadig ikke fået svar på sin scanning i lørdags, og derfor måtte han nøjes med at lunte rundt og lege med en bold. Anders Kure var selvfølgelig heller ikke med i dag, efter han desværre brækkede armen i går.

Næste træning er onsdag formmidag kl. 10.00 på Fredensvang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here