Kasper Povlsen var udset til sit helt store gennembrud denne sæson, men kort inden sæsonen startede, ramte en drilsk skade i halsen den 23-årige midtbanespiller. Derfor er det endnu ikke blevet til spilletid i denne sæson for midtbanekrigeren, hvis kontrakt med AGF udløber til sommer. Kasper Povlsen er dog i dialog med AGF om en kontraktforlængelse, afslører hans agent.

– Vi er i gang med en dialog med AGF om eventuel forlængelse. Kasper har været skadet og været ude i en periode og er på vej tilbage. Jeg kunne da sagtens se fornuften i, at han blev i AGF, hvis vi kan blive enige, siger Povlsens agent John Sivebæk til bold.dk.

Kasper Povlsen er snart tilbage i topform efter den drilske halsskade, som har holdt ham ude i knap 3 måneder, og med en fornem sidste sæson er det ikke svært at finde andre interesserede klubber, hvis kontraktforhandlingerne skulle mislykkes, mener agent Sivebæk, som dog påpeger, at hans klient er glad i Aarhus:

– Nej, det er sådan set ikke svært, men det handler meget om hans udvikling og personlige holdning til, at han er glad for at være AGF. Og han vil gerne fortsætte der eller måske tage skridtet fra AGF til en udenlandsk klub i stedet for at gå til en anden dansk klub. Det er de overvejelser, man gør.

Kasper Povlsen har været i AGF siden han var 14 og fik sin Superligadebut i 2008. Det er indtil videre blevet til 75 kampe for AGF i landets bedste række.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here