Både Brian Steen Nielsen, sportschef i AGF, og David Devdariani har flere gange givet udtryk for, at en forlængelsen af AGF-kontrakten var under udfærdigelse og havde førsteprioritet. Nu er det så endelig sket. Devdariani har skrevet under med Byens Hold til sommeren 2015.

– Jeg er enormt glad for, at vi har fået forlænget aftalen med David. Han er en vigtig spiller for os, og derfor har jeg også presset meget på for at indgå en ny aftale. Heldigvis er det nu gået i orden, siger sportschef Brian Steen Nielsen til AGF.dk

Devdariani, der fik sin debut mod Randers FC i marts 2009, havde kun et halvt år tilbage af sin tidligere kontrakt med AGF. Det betød, at han var fri til at forhandle med andre klubber, og der har da også været andre bejlere inde over. Men den sportslige udfordring i AGF vægtede alligevel højest.

– Det har på en måde været en svær beslutning, for jeg er 25 år og er nødt til at tænke på, hvad der er godt for min karriere. Men jeg har valgt at blive i AGF, for jeg synes, at jeg endnu ikke har præsteret 100 procent på grund af skader. Jeg ser virkelig frem til at bevise, at jeg er en endnu bedre spiller, end det jeg hidtil har vist. Jeg har efterhånden været i AGF i fem år, så klubben betyder meget for mig, og jeg synes, at jeg har udviklet mig meget som fodboldspiller, men også som menneske, og det har også spillet ind i min beslutning, siger Devdariani til AGF.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here