Det er blevet til to sejre i årets to første træningskampe mod hhv. Viborg og Aarhus Fremad. Her til middag kom AGF dog ned på jorden igen, da årets tredje test endte med et nederlag på 4-2 til Silkeborg.

Det var AGF, der startede bedst. Efter 17 minutter slog Adam Eckersley et indlæg ind i feltet, som David Devadariani prikkede i mål. Blot tre minutter senere udbyggede Osama Akharraz AGF’s føring til 2-0 efter forarbejde af Stephan Petersen. Det viste sig dog, at Silkeborg ikke lagde sig trods AGF’s føring.

Efter godt en halv time reducerede gæsterne ved Frank Hansen. Med en pausestilling på 2-1, var AGF altså stadig i front og kunne have udbygget føringen kort inde i anden halvleg, men Stephan Petersens forsøg ramte stolpen.

Få minutter efter stolpeskuddet fik Silkeborg s Kasper Risgård udlignet efter et hjørnespark og et flot comeback var en realitet. Men silkeborgenserne stoppede ikke her, og Marvin Pourie bragte gæsterne i front med 3-2 med et kvarter igen. Få minutter efter lukkede Martin Svensson det målrige opgør og kampen sluttede 2-4.

Kampfakta:

AGF – Silkeborg 2-4 (2-1)

1-0: David Devdariani (17′), 2-0: Osama Akharraz (20′), 1-2: Frank Hansen (32′), 2-2: Kasper Risgård (54′), 2-3: Marvin Pourie (74′), 2-4: Martin Svensson (77′)

AGF: Steffen Rasmussen – Frans Dhia Putros (38. Anders Kure), Petri Pasanen, Arthur Sorin (57. Edafe Egbedi), Adam Eckersley – Stephan Petersen, Hjalte Nørregaard, Kasper Povlsen, Osama Akharraz (59. Marcus Solberg) – David Devdariani (38. Dominic Oduro), Davit Skhirtladze (78: Søren Larsen)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here