Der er kort vej til spilletid i front hos AGF for tiden, hvor der med salget af Aron Johansson og diverse skader er tyndt besat. Det har givet debut til den blot 18-årige angriber Marcus Solberg, der også går under tilnavnet Hulk.

Den fysisk stærke angriber har sparket mål ind på samlebånd i AGFs ungdomsrækker og på de danske ungdomslandshold, hvor han har scoret 10 mål i 21 kampe fra U16 til U19.

Med et stort talent kommer også store forventninger, men det er ikke noget Marcus Solberg tænker så meget over.

– Det tager jeg ikke så tungt. Jeg skal bare spille mit spil og udvikle mig lige så stille. Der er ikke nogle af trænerne, der har forventninger om, at jeg skal gå ind og afgøre noget. Men jeg gør selvfølgelig alt, hvad jeg kan, for at gøre en forskel på holdet, siger det unge talent til AGFFAN.dk.

Marcus Solberg er blevet en fast del af førsteholdstruppen i AGF, efter han i forrige sæson var profil og topscorer på AGFs U17-hold. Han blev før denne sæson rykket op i U19-truppen, hvor det indtil videre er blevet til 10 mål, men nu træner han altså fast med AGFs bedste mandskab.

– Det er selvfølgelig super fedt, når det er det, man hele tiden har kæmpet for – at spille sig fast ind i truppen. Så det er fedt at nå det mål, men det er gået lidt hurtigere, end jeg havde forventet, siger Marcus Solberg.

Det er indtil videre kun blevet til 43 minutters spilletid fordelt på tre kampe, men den unge angriber er ved at vænne sig til tempoet, og han håber på mere spilletid i foråret.

– Jeg synes det går fremad. Det er helt klart tempoet, der er den største forskel. Man skal være meget hurtigere, tænke meget hurtigere, flytte sig meget hurtigere. Det er mere fysisk. Det er egentlig mest oppe i hovedet, at man skal tænke hurtigere, så man får spillet hurtigere, siger Marcus Solberg til AGFFAN.dk.

Marcus Solberg er med i reserveholdstruppen, der tirsdag tager imod FC Nordsjælland på kunstgræsbanen i Lyseng. Kampen spilles klokken 14.

 

Foto: www.agf.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here