Det er en prøvelse at være fan af AGF. Det er der ingen tvivl om. Men når det ser værst ud, står fansene sammen og bakker holdet op.

Det var også tilfældet mod Randers, hvor mere end 1.000 AGF-tilhængere havde fundet vej til AutoC Park, og fra start til slut, var det udeholdets fans, der dominerede lydbilledet i Randers, der ellers blev forsøgt kontrolleret af hjemmeholdets stadion speaker, der forsøgte at skabe liv på tribunerne.

Der var til gengæld masser af liv på udebaneafsnittet.

– Det var fantastisk. Det var som at være på hjemmebane, og det var dem, man kunne høre hele tiden, så det er da ekstra bittert, at vi ikke lige kunne give dem mindst et point med hjem, sagde Anders Kure efter kampen til AGFFAN.dk.

Anders Kure var uden tvivl kampens bedste AGF’er, og han nød, at tilhængere blev ved med at støtte holdet, selv om det så sort ud.

– Det er rart at vide, at de er bag os – også i svære tider – og jeg synes, det er dejligt, der kommer så mange herop i dag og hepper på os. Selv om vi taber, så håber jeg alle kommer igen i næste weekend, sagde Anders Kure.

Næste kamp er på lørdag, hvor Sønderjyske kommer på besøg på NRGI Park. Kampen spilles klokken 17.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here