Der er mange, der har det svært med mandag morgen, og der er helt sikkert et par spillere i AGF, der var ekstra trætte af at skulle ud af fjerene denne mandag morgen oven på nederlaget til Randers.

Det var dog ikke verdens hårdeste træning, der ventede de få fremmødte. De måtte til gengæld lægge ører til en længere evalueringssnak fra cheftræner Peter Sørensen og sportschef Brian Steen Nielsen.

– Hvad jeg sagde til spillerne, er forbeholdt dem, men generelt så gælder det om at finde energi og attitude; Presence hedder det vel med et fint ord på engelsk, til de kampe vi går ind til nu, og det gælder allerede fra lørdag. Vi har bragt os selv i en svær situation, og der er kun os selv til at komme ud af den. Det gør man ved at komme med den energi, der skal til. Det er meget vigtigt,” sagde Brian Steen Nielsen til AGFFAN.dk.

Læs også: Randers – AGF på de sociale medier

En af de spillere, der ikke skulle spille reserveholdskamp og derfor var mødt op til den lette restitueringstræning , var Stephan Petersen. Han ville godt løfte lidt af sløret for, hvad Peter Sørensen havde fortalt spillerne.

– Han sagde blandt andet, at når nu vi fik uafgjort mod FCK, så var det også det mindste, vi havde regnet med igår. Men Randers er godt kørende, og selv om vi måske havde regnet med mere, så er det ikke en katastrofe. Vi kan stadig selv afgøre det, og vi har heldigvis tre kampe til at gøre det, sagde Stephan Petersen.

Læs også: Brian Steen syner højre back fra Makedonien

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here