Det er blot blevet til otte mål for AGF i foråret, hvor holdet til gengæld har lukket 18 mål ind. Det hul er blevet stoppet de seneste tre kampe, hvor der kun er blevet lukket et enkelt mål ind, men det er fire kampe siden, AGF er kommet på måltavlen – og det var et selvmål.

En del af kritikken er blevet rettet mod AGFs to georgiere, der både i pressen og blandt fans har fået en hård medfart. Til georgiernes forsvar skal nævnes, at hverken David Devdariani eller Davit Skhirtladze er angribere, og finder sig bedst til rette på den offensive midtbane.

Læs også: AGF kigger på spillere der kan score mål

Det er blevet til fem mål fra Devdariani, og på trods af han har siddet ude i længere perioder med skader, så gør det ham faktisk til den næstmest scorende i den nuværende trup.

Det er kun Stephan Petersen, der har scoret flere mål, og den hurtige fløjspiller er i øjeblikket topscorer med seks mål, så måske det er ham det skal komme fra.

– Jeg vil meget gerne score målene. I starten af foråret havde jeg utroligt mange chancer, men i øjeblikket har jeg nærmest ikke et skud på mål. Men kampen mod Randers har gjort noget ved os. Vi kommer ud som vilde dyr i weekenden mod Sønderjyske, siger Stephan Petersen til Aarhus Stiftstidende.

Læs også: Sportschefen vil se energi og attitude

Og han har også opskriften klar.

– David og Davit går ned i banen og vil gerne have bolden i fødderne, men så får vi ikke slået nogle indlæg. I næste kamp har Davit Skhirtladze karantæne, og så spiller Søren Larsen måske. Og så skal vi bare have haglet bolden ind til ham, for han er en rigtig boksangriber, siger Stephan Petersen.

AGF møder Sønderjyske lørdag klokken 17 på NRGI Park.

Læs også: Blog: Stilhed er en ringe tak

 

8 KOMMENTARER

  1. Selvom Die Waffe starter inde, tvivler jeg på, han får meget at arbejde med inde i boksen. Vores kanter går ind i banen, og hvis det bliver Kirke + Sorin på backpladserne, tror jeg ikke på kvalificerede eller mange indlæg. Men for fanden, prove me wrong!

  2. Vi savner i den grad en skarpretter, ind med Larsen og DD bagved, så skal det nok gå.. Kom så de hvii’e!!

  3. Kan ikke forstå at M. solberg ikke får chancen, når vi nu pt ikke har nogen der kan score.. P.S skal bare bruge ham, men tør ikke.

  4. Jeg sætter alle mine penge på Søren Larsen som første målscorer i dag! Han var virkelig skarp til træning fredag…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here